A Grècia NENA VENETSANOU és considerada com una de les més grans cantants del seu temps. Una veu d'un timbre especial, flexible i potent, enèrgica i sorprenent, profunda i bella, creadora d'un estil exemplar d'interpretació que busca l'equilibri entre la tècnica clàssica i la cançó popular.

NENA VENETSANOU ha treballat amb els compositors més importants del seu país (Hadjidakis, Mamangakis, Théodorakis...).

Anomenada "Veu d'Or" dels anys 80, va ser reclamada per nombrosos festivals d'Europa (Londres, Ginebra, Bruges, Barcelona...).

A França va crear juntament amb el Théâtre de la Méditerranée "ODYSEE 86". I al 1992, obté el prestigiós premi de l'Acadèmia Charles Cros amb l'espectacle "Shapho de Mythilène".

NENA VENETSANOU s'orienta cap a un estil de cançó que combina la saviesa i la popularitat. Inspirada per l'època d'or de la cançó grega dels anys 60 i 70, ella en retroba les arrels musicals potenciant-les cap els orígens mateixos del cant bizantí. Un estil obert a totes les possibilitats, les quals explota amb aquest domini especial i aquesta seguretat tranquil·la que anomenem talent.

El públic català i espanyol ha pogut apreciar la força i bellesa de la seva veu degut, entre d'altres, a la col·laboració amb Lluís Llach a l'espectacle "Un Pont de Mar Blava" i a la seva recent participació en el concert del 23 d'abril al Palau Sant Jordi, "El Cor del Temps" de Maria del Mar Bonet.

"És una cantant incomparable, radiant, a l'alçada d'una Diva".
LE MONDE

"Una veu que uneix la dramàtica i la puresa d'expressió amb una tècnica admirable".
G. MOUSTAKI

"Una veu lluminosa com la vora del mar assolellada".
LA TRIBUNE DE GENEVE